Tills Frank skiljer oss åt /Film


M
Peter Magnusson har tidigare gjort filmerna Sommaren med Göran och En gång i Phuket. Lika dålig är den här. Krystade, omogna skämt och med Peter själv i en av huvudrollerna. 

Man sitter och skruvar sig och undrar när eländet ska ta slut.
Liv Mjönes lyckas hålla uppe intresset då hon är träffsäker i sin replikföring som den förvirrade bimbon Vera. Hon har relationsproblem och vill ständigt ”ligga” och kan sällan säga nej. Därigenom får Vera flera könssjukdomar. En livscoach som verkar tagit en helgkurs i psykologi ska försöka hjälpa henne. Fast hon är mer intresserad av att se på dejtingsidor i sin mobil. På dagarna är Vera lärare för barn som inte verkar ha fått någon uppfostran hemifrån. Det speglar bra dagens situation i skolan. Väl där finns lärakollegan Frank som Vera bara måste ha. Plötsligt har hon också träffat Carl-Johan som hon vill gifta sig med.

Det mesta är på en så låg nivå att man undrar hur de lyckats få manuset godkänt och dessutom få pengar till att göra filmen.

Relationskomedi kallar en del det men bör det inte vara lite mer vuxen dialog eller ska det vara så här illa skrivet för att det ska gå hem till dagens biopublik?

Peter Magnussons tidigare filmer har blivit publiksuccéer så det blir även, Tills Frank skiljer oss åt.

Regi Leif Lindblom, Skådespelare Liv Mjönes, Peter Magnusson, Erik Johansson m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s