No Time To Die/Film


MM

En besvikelse!

Mina höga förväntningar grusades ganska så snabbt av denna sista film med Daniel Craig. En handling på tomgång och en rulle som är lång som ett ösregn.

Filmen klockar in på 2,45 utan paus! Det är alldeles för långt, även om jag inte hade tråkigt.

Själva storyn hör till de sämsta i Bondhistorien. Bond ska rädda världen från ett smittosamt virus där vår svenska David Dencik gör den otäcka vetenskapsmannen Valdo, som är lierad med Spectre. Blofeld spelas av Christoph Waltz. Han sitter inlåst sedan senaste filmen men kan ändå få ut sitt ”giftiga” budskap till sina underhuggare.

Det är hög action som vanligt i Bondfilmerna men här finns inte så mycket av de riktigt raffinerade jakterna. Förutom då James kör motorcykel på steniga byvägar och räcken. Då häpnar man. Annars inget att bli förvånad över. Det är mest som vilken billig actionfilm som helst. Förutom att det har funnits ett större kapital.

Regissören Cary Joji Fukunaga är fel man för att kunna överraska på ett elegant och sofistikerat vis. Här är det mer tuta och kör. Fast Bond kör sin Aston Martin med specialutrustning.

Den enda film med Daniel Craig där han är James Bond är Casino Royale, med Mads Mikkelsen som skurken. Den är fenomenalt bra. Annars är det fortfarande Sean Connery för min del. Alla hans Bondfilmer finns restaurerade på Blu Ray. Som att se dem på nytt. Helt underbara!

Regi Cary Joji Fukunaga, Medv Daniel Craig, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomi Harris, Ana de Armas m fl.


Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s